Біля міського озера побудують ще одну багатоповерхівку

Сесія Івано-Франківської міської ради затвердида перелік детальних планів територій, серед яких - для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення біля міського озера.

У рішення йдеться про зміну цільового призначення землі для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Гетьмана Мазепи, 128.

 

 

Ділянка площею 0,0787 га, яка знаходиться біля міського озера, мала цільове призначення 02.01. Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

 

Згідно відомостей про земельну ділянку кадастрової карти - ця земля належить донці депутата міської ради Пуйди Івана Михайловича - Пуйді Світлані Іванівні.

 

За даними інформаційно-аналітичної системи YouControl у депутата і його доньки є спільна фірма ТОВ "ІВАСВІТ" з основним видом діяльності "Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна".

 

У рішенні міської ради є перелік земельних ділянок, яким затвердили детальні плани території, серед них пунктом 1.6. "Для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Гетьмана Мазепи, 128", однак у додатках самої графічної частини детального плану немає.

 

Наразі за цією адресою розташована двоповерхівка: