Акції від забудовників Івано-Франківська: чим потішать покупців житла в новобудовах


З приходом весни та карантину забудовники почали активніше пропонувати квадратні метри покупцям. У хід йде все — від знижок на квартири до поліпшення умов покупки — зниження розміру початкового внеску, введення розстрочки і т. ін.

 

Команда «Побудовано у Франківську» вирішила зібрати всі акції, знижки, бонуси та заохочення від франківських забудовників. При підготовці огляду бралися до уваги пропозиції компаній, які активно здавали житло минулого року та активно будують вже цьогоріч.


 

«Антикризові пропозиції»

Однією з найпопулярніших фішок цієї «карантинної весни» є фіксування ціни на житло у гривні, незалежно від курсу долара США.

 

Цю вигідну опцію пропонує «Спілка забудівників» на квартири в ЖК «Містечко Центральне» та БК «Вертикаль» і «Альянс ІФ» на всі свої житлові комплекси.

 

«Спеціальні ціни»

З нагоди старту будівництва в Івано-Франківську нового житлового комплексу комфорт-класу Chocolate від Blago developer, у квітні діють акційні ціни на покупку квартири. Ціна за метр квадратний тільки два місяці становитиме 9 999 грн на квартири 7-8-го поверхів та 10 500 грн на квартири 2-6 поверхів при повній оплаті. На купівлю квартири у цьому житловому комплексі діє програма розтермінування на 12 місяців, при цьому ціна за метр квадратний у квітні становить 10 500 грн.

 

Акція від ЖК «Millennium» - тільки 10 квартир за спеціальною ціною - 10500 грн/м².

 

Преміальна акція від БК «Вертикаль»:  -77 777 грн на двокімнатні квартири в ЖК Lystopad.

 

Ще одна пропозиція від «Вертикалі» - двокімнатна квартира за ціною однокімнатної в Містечку «Козацьке».

 

«Писанкова акція»

Суперпропозиція від  будівельної компанії МЖК Експрес-24: новенька однокімнатна квартира в Коломиї всього лише за 13 290$. Акція діє на квартири в житловому комплексі Столичний Квартал».

 

«Обміняй авто на квартиру»

Акція обміняй б/у авто на новеньку квартиру від будівельної компанії «Вертикаль». Діє у 5 житлових комплексах будівельної компанії «Вертикаль». У акції можуть взяти участь автомобілі виробництва Німеччини, США, Кореї або Японії, випуску після 2012 року.

 

** Більшість акцій забудовників діють до кінця квітня. Дані про них взяті з сайтів забудовників.