В Івано-Франківську здаються в оренду чотири комунальні приміщення


В Івано-Франківську місцева влада має намір передати в оренду кілька комунальних об’єктів.
 

 

На сайті міськвиконкому опублікували оголошення про намір передати в оренду чотири об'єкти терміном на 2 роки 11 місяців та 1 рік, 6 місяців, інформує кореспондент Побудовано.

 

А саме:

 

- Нежитлове приміщення розташоване на другому поверсі в будівлі Початкової школи ім. Софії Русової за адресою:вул. Василіянок, 28;

 

- Нежитлові приміщення, розташовані в будівлях за адресою: вул. Деповська, 91;

 

-  Частина нежитлового приміщення спортзалу розташованого на першому поверсі в будівлі навчально-виховного комплексу «Школа-гімназія №3» за адресою: вул. Гоголя, 10;

 

- Частина нежитлового приміщення розташованого на першому поверсі в будівлі КНП «Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради» за адресою: вул. Чорновола, 49.

 

Заяви про оренду зазначеного об'єкта (обов'язково вказати дату та номер газети "Західний кур'єр", в якому опублікована інформація про об'єкти оренди) приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса, 2, перший поверх. У разі надходження двох і більше заяв на один об'єкт оренди Орендодавець оголосить конкурс на право його оренди  відповідно до вимог абзацу 3 частини четвертої ст.9 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".

 

За додатковою інформацією слід звертатися у робочі дні та години у відділ оренди Управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради за адресою:  вул. Леся Курбаса, 2, перший поверх, або за тел. 53-02-19, 55-21-06.