Житловий комплекс “Містечко Центральне”: будівництво йде за планом. ФОТО


Спекотні дні вже промайнули, настали похмурі та прохолодні, а подекуди з дощем, але нас це не зупиняє!

На сьогоднішній день виконуються такі роботи:

- 23 секція ведеться кладка першого поверху; - 29 секція продовжуються роботи по утепленню фасаду; - 33 секція проводиться кладка несучих стін 7 поверху, частково змонтовано вікна; - 35 секція ведеться кладка 8 поверху; - 41 секція закінчено перекриття 7 поверху, розпочинаємо кладку несучих стін 8 поверху, спостерігаємо поступове скління квартир; - 42 секція вже на 12 поверсі, нарощуємо темпи будівництва; - Паркінг №2 встановлюємо альтанку з лавочками, клумби та місця для Вашого відпочинку!

 

Окрім цього виконуємо роботи по благоустрою прибудинкової території

 

Будівництво йде за планом. Житловий комплекс “Містечко Центральне” – це вдале поєднання сучасної архітектури з розвинутою інфраструктурою та комфортним розташуванням у місті.

 

Будівельна компанія “Спілка забудівників” будує надійне житло для спокійного життя!

 

Нагадуємо, що з 1 жовтня 2019 по 31 грудня 2019 року надається 5% знижка при повній оплаті вартості квартири!

 

Поспішайте обрати для себе житло у найкращому житловому комплексі Івано-Франківська!

 

 

Завітайте на оглядини квартири в робочий час, наші менеджери допоможуть з вибором житла та організують перегляд обраної квартири. Ви матимете можливість побачити процес будівництва на будівельному майданчику!

 

Нагадуємо, будівельна компанія "Спілка забудівників" дарує 5% знижки на квартири у житловому комплексі "Містечко центральне" – для життя ідеальне!

 

Офіс з продажу працює за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Височана, 18. Дзвоніть за номерами телефонів: +38 (050) 087-77-77; +38 (096) 721-71-24.