Жити в центрі Івано-Франківська – це зручно


Власники квартир, розташованих на окраїнах міста або в районних центрах щодня витрачають багато часу, щоб дістатись до бажаної точки призначення.

 

Однак володіння квартирою у самому центрі дозволяє швидко дістатися до роботи, спортзалу, школи, дитсадка, супермаркету чи інших об'єктів соціально-побутового призначення. Це сильно полегшує повсякденне життя, адже не потрібно їхати 30-40 хвилин до продуктового ринку або відділення банку.

 

Усе необхідне знаходиться під рукою і вирішити більшість справ можна в межах 30 хвилин. Мешканці центральних районів відзначають, що більше часу витрачають на збори, ніж на похід до аптеки, навчального закладу або фітнес-центру.

 

Близьке розташування ТЦ і розважальних комплексів

 

У тих, хто проживає у центрі, у декілька раз більше варіантів розваг на вихідні або після роботи. Досить вийти з будинку і поруч будуть різні крамниці, кінотеатри, ресторани, бари або місця відпочинку для всієї родини. Багато парків, скверів і місць для відпочинку Саме у центрі, зазвичай, найкраще облаштовані громадські місця для відпочинку, красиві клумби, дерева, встановлені цікаві лавочки та усіляко облагороджений ландшафт.

 

Як правило, центр більш «зелений» у порівнянні з іншими районами, і місцеві жителі легко сховаються у тіні дерев влітку. Також саме у центрі організують безліч ігрових майданчиків, дитячих зон, місць для занять спортом, скейт-парки тощо.

 

Доступ до історичних будинків і культурних центрів

 

Прямо з вікон вашого житла відкривається неймовірний краєвид на історичний центр міста, стародавні вулички і будинки з віковою історією. Також у центрі зосереджене культурне життя міста. Саме тут перебувають музеї, театри, опера, планетарій і багато чого іншого.

 

Задоволення від самого факту проживання у центрі

 

Оскільки новобудови у центрі коштують помітно дорожче, ніж житло на окраїні або в більш віддалених куточках, то власники відчувають максимальне задоволення від квартири. Сам факт володіння навіть однокімнатною квартирою у центрі викликає заздрість навколишніх. Соціальний статус власника житлових приміщень у центральній частині міста набагато вищий, у порівнянні з іншими районами.

 

Купити одно-, дво-, трикімнатну квартиру чи комерційне приміщення в самому центрі Івано-Франківська можна у ЖК Авторський (вул. Січових Стрільців-Чорновола).

 

Дізнавайтесь як це зробити за номером: (067)7612993.