З'єднання Північного та Південного бульварів у Франківську вартуватиме 50 мільйонів гривень

Управлінні капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому оголосило тендер на роботи з будівництва Північного бульвару на ділянці від вул. Бельведерської до вул. Панаса Мирного в м. Івано-Франківську.

Тендер запланований на 26 квітня, інформує Фіртка з посиланням на  Галичину.

 

Очікувана вартість закупівлі становить 49,84 млн гривень. Загальна площа робіт становить майже 14 тисяч квадратних метрів. Планується, що роботи завершаться до 1 липня 2020 року.

 

Нагадаємо, роботи планують розпочати вже у травні, після Дня міста.

 

Нагадаємо, сам проект сполучення Південного і Північного бульварів був розроблений ще у 2006 році НДІ “Проектреконструкція”.

 

Натомість тільки на початку квітня 2017 року управління капітального будівництва МВК провело тендер на будівництво дороги, перемогу в якому здобув ТзОВ "Івано-ФранківськАвтоДор" з сумою 9 мільйонів 978 тисяч 278 гривень.

 

Ще близько десяти років тому в Івано-Франківську заговорили про з’єднання двох бульварів. Магістраль “Північ-Південь”, що запланована генпланом повинна стати останньою ланкою на шляху сполучення головних вулиць Галицької та Гетьмана Мазепи, оминаючи центр міста.

 

Однак тоді на заваді планам стали “п’яний базар”, автостоянка військової частини та будинки, які розташовуються в межах майбутньої дороги.