Як виглядає сьогодні оновлений стадіон ІФНТУНГ. ВІДЕО


Знайомтесь з реконструйованим в рамках реалізації програми «Велике будівництво» стадіоном спорткомплексу ім. Гемби Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

 

Це – надважливий для області спортивний об’єкт (нагадаємо: він  займає за площею друге місце в Україні), який реконструйовано у відповідності до міжнародних вимог, що дасть змогу використовувати його для проведення змагань найвищого рівня та можливість тренуватися на ньому тим, хто стане одного дня олімпійським майбутнім України.

 

У  2017 році між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу та Івано-Франківською обласною державною адміністрацією було підписано документ про «Алгоритм капітального ремонту легкоатлетичного стадіону університету».

 

Відповідно до документу роботи з реалізації тривали у два етапи та передбачали оновлення покриття легкоатлетичних бігових доріжок, встановлення асфальтобетонної основи та водовідведення, нового газону футбольного поля  з розміткою, системою автоматичного поливу та дренажною системою, облаштування стадіону стандартними стрибковими ямами, а трибун — бруківкою.  

 

Функціонує система освітлення, озвучення та відеоспостереження.