Як проходить будівництво ЖК "Липки" в жовтні. ВІДЕО


Фінал вже близько! Вересень швидко промайнув, але за цей час ми встигли багато. У всіх корпусах та в дитячому садочку завершили фасади.

 

Проводимо озеленення та внутрішнє оздоблення (всі корпуси).⠀

 

Повністю завершили фасади (всі корпуси). Завершуємо роботи у приміщеннях (корпуси №1 та №4). Розпочали облаштування спортивних майданчиків (біля корпусів №9 та №11).⠀

 

Виклали бруківку (біля корпусів №3, 4, 6, 10). У торгівельному центрі та в комерційних приміщеннях ведуться роботи в середині.

 

У паркінгу завершуємо перекриття. У дитячому садочку закінчили екстер’єр, зараз займаємося внутрішнім оздобленням.

 

Більше дивіться у відеоролику.

 

 

Планування квартир перегляньте тут:http://bit.ly/2Yl1A1z

 

Територія житлового комплексу закрита, з цілодобовою охороною. Це дозволить мешканцям мікрорайону насолоджуватися приватним простором, зеленою територією та дитячими майданчиками, не хвилюючись за власну безпеку. А комфорт і затишок - важливі фактори при виборі майбутнього помешкання.

 

Широка площа забудови — цілих 6 гектарів — дозволяє облаштувати на прибудинковій території зелені зони для відпочинку дорослого населення та малечі, ігрові майданчики. Тишу, чистоту і безпеку не тільки у вашому помешканні, а й надворі, важко переоцінити. Саме тому закритий житловий комплекс і те, що сторонні не зможуть потрапити на територію - важливий фактор для вашого спокою, особливо якщо у вас є діти.

 

Деталі в офісі компанії особисто, або за телефоном: 77-77-77; (099) 777-7-770; (068) 777-7-770.

 

Центральний офіс компанії: Івано-Франківськвул. Військових Ветеранів, 10Б.

 

Інформаційний відділ на об'єкті: Івано-Франківськвул. Мазепи, 164.