В Івано-Франківську створять єдину інформаційно-картографічну систему міста

Про це йдеться у розпорядженні міського голови від 17 травня цього року № 291-р.

Створити карту планують з метою систематизації інформації виконавчих органів Івано-Франківської міської ради, комунальних підприємств міста, установ, організацій, що належать до сфери управління Івано-Франківської міської ради, підвищення ефективності прийняття управлінських рішень, забезпечення доступу до відкритої інформації зацікавлених фізичних та юридичних осіб, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», інформує Фіртка.

 

Зокрема передбачається:

«1. Впровадити єдину інформаційно-картографічну систему міста Івано-Франківська на базі програмного продукту VisualService.

2. Керівникам всіх структурних підрозділів виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради; комунальних підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління Івано-Франківської міської ради:

2.1. До 15.06.2017 р. подати на затвердження перелік даних для відображення в єдиній інформаційно-картографічній системі міста Івано-Франківська на базі програмного продукту VisualService.

2.2. До 15.06.2017 р. розробити та затвердити в першого заступника міського голови (М. Вітенка) протоколи введення даних у єдину інформаційно-картографічну систему міста Івано-Франківська на базі програмного продукту VisualService за формою згідно додатку на кожен вид даних згідно переліку.

2.3. До 15.08.2017 р. внести всі актуальні дані в єдину інформаційно-картографічну систему міста Івано-Франківська на базі програмного продукту VisualService згідно затверджених протоколів введення.

2.4. Забезпечувати оперативне внесення змін в єдину інформаційно-картографічну систему міста Івано-Франківська на базі програмного продукту VisualService згідно затверджених протоколів введення (до 48 годин з моменту виникнення змін).

3. Визначити Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) координатором функціонування єдиної інформаційно-картографічної системи міста Івано-Франківська на базі програмного продукту VisualService.

4. Контроль за виконання даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка», - йдеться у тексті розпорядження.

 

Також документом затвержений Протокол введення даних у єдину інформаційно-картографічну систему міста Івано-Франківська на базі програмного продукту VisualService.