SKOGUR — власний будинок в Карпатах без турбот


Котеджне містечко нового формату будується в Карпатах. 


 

SKOGUR - МІСЦЕ ЦІННИХ МОМЕНТІВ

 

Тут здійснюється мрія про власний будинок в горах, куди можна приїхати зі своєю сім'єю, відпочити від міста і насолодитися єднанням з природою. Саме тут ваші діти зможуть вивчати природу не з екранів планшетів, а безпосередньо контактуючи з нею.

 

Котеджний комплекс розташований на висоті тисячу метрів посеред столітнього Карпатського лісу неподалік від курорту №1 в Україні — ТК Буковель. Близькість до Буковелю, а це — всього 13 км, робить Скогур не лише прекрасним місцем для відпочинку, але й вигідною інвестицією.

 

 

Завдяки великим панорамним вікнам ви отримуєте неймовірний вид на найвищі вершини Карпат Говерлу та Петрос. Саме на це і робили акцент архітектори містечка, тому всі будинки розміщені у шаховому порядку, не перекриваючи вид на гори.

 

 

ЧОМУ SKOGUR — ВИГІДНА ІНВЕСТИЦІЯ

 

Як правило, люди користуються таким будинком кілька разів на рік, а решту часу він перетворюється на суцільну проблему, адже постійно потребує чималих коштів на утримання та обслуговування. Під таким кутом ідея про власний будинок уже не здається такою привабливою.

 

Саме тому творці проекту не пропонують просто котедж у Карпатах, а презентують ОПТИМАЛЬНО НОВИЙ ФОРМАТ НЕРУХОМОСТІ, адже завдяки управляючій компанії ваш будинок буде заробляти вам кошти, а не тягнути їх з гаманця.

 

 

Тільки уявіть — як тільки ви залишаєте будинок, його одразу приберуть і вже з наступного дня він почне заробляти кошти. При цьому ви можете необмежено користуватися власним будинком, а решту часу він приноситиме вам прибуток.

 

У вас є можливість легко розпочати власний бізнес на ринку зі зростаючим попитом та отримувати повністю пасивний прибуток, адже управляюча компанія бере на себе не лише обслуговування, але й маркетинг, ціноутворення та управління бронюваннями.

 

 

ОБЕРІТЬ СВІЙ ВАРІАНТ SKOGUR

 

Перевага SKOGUR в унікальному поєднанні усіх складових для комфортного відпочинку в одному місці. Проект поділений на дві черги будівництва. Перша — це житлова зона, яка складається з 25-ти котеджів. Друга — інфраструктурні об’єкти, в які входить СПА-комплекс, ресторан, паркінги, конференц-зали, дитячі та спортивні майданчики, власна паркова зона та водойми з фореллю.

 

На даний час 73% містечка вже збудовано, а перші 13 котеджів буде здано вже у грудні 2020 року. На вибір пропонуються три типи будинки з різним плануванням: одноповерхові, площею 60 м2, двоповерхові, площею 105 м2 і триповерхові – 140 м2.

 

 

Типове планування, комплектація та ціни котеджів можна подивитись ТУТ - https://skogur.com.ua/cottages. Розрахункова прибутковість - https://skogur.com.ua/finance.

 

Зазначимо, що компанія передбачає можливість коригування планування котеджів згідно Вашого побажання. У випадку, якщо жоден із запропонованих проектів не задовольняє вас по плануванню, об'єму, локації, - ви маєте можливість обрати ділянку із резервних територій SKOGUR та спроектувати свій задум.

 

Компанія SKOGUR пропонує розтермінування на 6 та 12 місяців на будь-який тип будинку. Купуючи прямо зараз з розтермінуванням, вже за 6 місяців ви почнете отримувати прибуток з котеджу.

 

 

ПОБАЧТЕ SKOGUR ВЖИВУ

 

Краще один раз побачити Skogur, ніж сотню разів читати опис. Побачте унікальні краєвиди Skogur на власні очі. Ми пропонуємо тур в Буковель, під час якого ви відпочинете, а також переконаєтесь у надійності котеджів Skogur, перевірите самі, як проходить будівництво та познайомитесь з авторами містечка. Станьте на крок ближче до заповітної мрії про власний будинок в горах та переконайтесь у надійності вкладених інвестицій в обрану нерухомість. 

 

 

НАШІ КОНТАКТИ

 

Телефон: +38 097 144 77 44

Імейл: skogur.life@gmail.com

Сайт комплексу: https://skogur.com.ua/

Ми на Фейсбук: https://www.facebook.com/pg/skogur.ua/photos/?ref=page_internal

Інстаграм: https://www.instagram.com/skogur.ua/?hl=ru