Розтермінування терміном до 2-х років на квартири в ЖК "Millennium" пропонує компанія "МЖК Експрес-24"

Окрім того, будівельна компанія підготувала для потенційних покупців низку інших програм, за якими можна придбати житло у ЖК “MILLENNIUM ECO APARTMENTS”.

«MILLENNIUM ECO APARTMENTS» - це розкішне житло в гармонії з природою, адже поєднує в собі затишне та екологічно-чисте розташування, мальовничі краєвиди, свіже повітря та, водночас, розвинену інфраструктуру.

 

 

Ставши власником квартири у житловому комплексі  «MILLENNIUM APARTMENTS» Ви зможете зручно добратися до будь якої частини міста Івано-Франківська. Зручне транспортне сполучення з основними дорогами міста (Набережна імені Василя Стефаника), аеропорта, залізничного та автобусних вокзалів. Та головне - прогулюючись, Ви за декілька хвилин зможете дістатися до міського озера, міського парку імені Тараса Шевченка та центру Івано-Франківська.

 

 

В концепції житлового комплексу поєднюються 8 основних елементів, що якісно відрізняють квартири в “MILLENNIUM ECO APARTMENTS” від звичайних мікрорайонів. Весь житловий комплекс буде обгороджений парканом, який нестиме охоронну функцію. На території мікрорайону функціонуватиме центр відео-спостереження та моніторингу, який проводитиме цілодобову охорону.

 

 

За деталями звертайтеся за телефоном 050 433 14 03 або за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Січових Стрільців, 58.

 

Контакти:

сайт MILLENNIUM APARTMENTS: millennium.if.ua

сайт МЖК: www.mgk.if.ua  

е-mail: Mgk-24@ukr.net