Романтичні місця Івано-Франківська: до Дня Валентина від Побудовано


Ще не знаєте, куди піти в цей з коханою людиною? Ось вам кілька підказок...

 

«Острів кохання»

Острів має форму витягнутого серця. На території острова є кам'яні доріжки з затишними лавочками, а також ліхтарі, які надають острову у вечірній час ще романтичнішого вигляду. Місток, що веде до острова, особливо популярний серед молодят, які використовують це місце для фотосесій. Також на поручнях мосту можна знайти безліч "замочків кохання".

 

«Камінь любові з Кани» в міському парку

Це місце вважається щасливим для закоханих, тут призначають побачення, зізнаються в коханні та фотографуються в день весілля. На монументі встановлено табличку з написом: «Доторкніться на щастя до цього каменя та попросіть у Господа, щоб Ваша любов була такою ж міцною, як ця частина Святої Землі, з того самого місця, де Ісус благословив наречених».

 

Оглядовий майданчик на Ратуші

Наша Ратуша - єдина в Україні світська споруда, яка має позолочений купол. Оглядовий майданчик розташований на вежі під куполом на висоті 33,3 м, по периметру – 25 м. Щоб піднятися на вежу, необхідно здолати 166 сходинок. З майданчика відкриваються чудові панорами міста.

 

Фортечна галерея «Бастіон»

Містить кав’ярню, ресторан, галерею сучасного мистецтва, магазини кераміки та посуду, одягу в етнічному стилі, ювелірних прикрас, товарів для рукоділля, картин, інші крамниці з сувенірами та подарунками. Закохані зможуть оглянути виставку картин, світлини чи випити кави.

 

Крамниця «Оле-Тур»

Знаходиться в центрі міста та щороку влаштовує тематичні фотозони. Це чудова нагода обрати подарунки один одному та пофотографуватися.

 

«Стометрівка»

Головна пішохідна зона франківців. Це місце зустрічей та прогулянок, вуличних музикантів, книгарень, кав’ярень та крамничок. Тут вирує справжнє життя міста, а з затишних кав'ярень доноситься аромат кави.

 

«Вовчинецькі пагорби»

Знаходяться на виїзді з Івано-Франківська біля с. Вовчинець. Найбільше це місце приваблює надзвичайно прекрасною панорамою міста, особливо в вечірній час.



0 Коментарів - Написати коментар

Коментар