Понад 85 тис. кв. м. житла було збудовано в Україні за участі у житлових програмах

У першому кварталі 2017 року понад 85 тис. кв. м. житла було збудовано в Україні за участі у житлових програмах, які реалізовує Держмолодьжитло.

Про це під час засідання членів правління Державного фонду сприяння молодіжного житлового будівництва  повідомив Голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний.

 

Він також звернув увагу на постійне збільшення кількості житлових будівельних об’єктів, які беруть участь у житлових програмах.

 

«Сьогодні знову розширено перелік об’єктів, у яких громадяни – учасники житлових програм можуть обирати квартири для придбання. Завдяки цьому, перелік збільшено на 7 об’єктів у 6 регіонах країни. Таким чином кількість об’єктів, що беруть участь у житлових програмах досягла 86. Збільшення кількості житлових будинків – учасників житлових програм, які вводяться в експлуатацію, а також нових об’єктів, включених до участі і програмах, які реалізовує Держмолодьжитло, говорить про високий рівень довіри до Фонду з боку забудовників в усіх регіонах нашої держави. Це веде до плідної співпраці, результатом якої стає забезпечення українських родин власним житлом», - наголосив Сергій Комнатний.

 

 

Нагадаємо, що в Івано-Франківську є 2 житлові об’єкти у яких запропоновані 8 будинків, що залучені  до участі у програмах Держмолодьжитла. Ідеться про 5 будинків у мікрорайоні «Паркова алея» будівельної компанії «Благо» та про 3 будинки по вулиці Національної Гвардії, які будує ТОВ «МЖК Експрес-24».