Опублікований рейтинг найпопулярніших новобудов Івано-Франківська

Портал "Нерухомість від забудовників" визначив ТОП 10 найпопулярніших комплексів Івано-Франківська. Номінантів оцінювали за такими критеріями: кількість переходів, дзвінків, продажів.

Відкрив рейтинг житловий комплекс комфорт класу "Весняний", що будується по вул. Дем'янів Лаз.

 

 

 

На другій сходинці розмістилось містечко "Калинова  Слобода". Це масштабний проект, завершення будівницва якого передбачено на 2017 рік. Містечко має власну розвинену соціальну і транспортну інфраструктуру, на території збудовано дитячий садок. В проекті передбачено окрім житлової забудови, ряд комерційних структур на перших поверхах будинків, а також новий торгово-розважальний центр.

 

 

 

 

На третій позиції вже введений в експлуатацію житловий комплекс "Веселка Річкова" будівельної компанії Вертикаль, що знаходиться по вул. Декабристів, 41

 

 

 

Четвертий в рейтингу проект компанії «ПТП Лісна» —  ЖК "Світанковий"  що знаходиться по вул. Дем'янів лаз. Будинок розташований у тихому та спокійному місці, поряд із озером, ботанічним садом та екологічно чистою зоною лісів. Навколо одноповерхова забудова (приватний сектор).

 

 На п'ятому місці ЖК Незалежність від будівельної компанії Альянс ІФ. Поруч знаходиться повноцінна міська інфраструктура, зупинки громадського транспорту, школа, дитячий садок, торгові центри, аптеки, банківські установи, спортивний клуби, розважальні заклади та ресторани.

 

 

 

Житловий комплекс "River Park" опинився на шостому місці. Поруч з комплексом розвинута інфраструктура: транспортне сполучення, магазини, аптеки, школи, дитсадки, паркова зона, торгівельний центр, фітнесцентр, спортивний та дитячий майданчики.

 

 

Сьоме місце рейтингу зайняв ЖК Листопад розташований поруч із центром міста, на березі річки Бистриця Надвірнянська. Планом передбачено створення комфортної прибудинкової території із зонами відпочинку та дитячими майданчиками, зелені насадження та чистий берег річки.

 

 

На восьмому місці  ЖК "Смарагдові вежі" -  це два житлові комплекси які утворять такі собі «зелені ворота» на одному із в'їздів до міста. Будівництвом займається будівельна компанія "Мельник". Родзинкою проекту стане пішохідний міст між двома торговими комплексами.

 

 

 

Дев'яте місце ЖК "Цитадель І", що розташований у затишному районі Івано-Франківська по вул. Хіміків. Поруч знаходяться садок та школа, неподалік продуктовий ринок та безліч магазинів.

 

 

 

 

Завершує десятку найпопулярніших новобудов ЖК по вулиці Залізнична, 3, будівельної компании Альянс ІФ. Комплекс складається з трьох будинків різної поверховості 8, 5 та 10, загальна кількість квартир 101. Відомо, що перша черга житлового комплексу вже здана в експлуатацію, будується ІІ черга. 

  

 

 

 

Детальніше з рейтингом найпопулірніших новобудов можна ознайомитись на сайті: Нерухомість від забудовників