Набридло винаймати - пора купувати. Акція від ЖК «Намистинка»

Найпоширеніші вимоги до купівлі житла сьогодення - це розвинена інфраструктура, оселя з якісних матеріалів, зручне і просторе планування, швидкі темпи будівництва, надійність забудовника та доступна ціна.

Враховуючи ці вимоги, будівельна компанія «Вертикаль» почала втілювати в життя ваші побажання.

 

Спокійний, тихий мікрорайон Івано-Франківська, 3 км до центру міста, став основою для нового житлового комплексу комфорт класу «Намистинка».

 

Комплекс складається із 2-х 10-ти поверхових сучасних будинків та налічуватиме лише 140 квартир. Такий проект неймовірно споріднює між собою сусідів, що створює атмосферу затишку й довіри.

 

Поки комплекс знаходиться  на етапі старту, ціни набагато нижчі, тому не втрачайте можливість придбати житло з вигодою для себе. Набридло винаймати -  пора купувати. Розтермінування на 2 роки у гривні!!!

 

«Намистинка» розташована біля річки Бистриця, поруч у пішій доступності  є - супермаркети, школи, дитячі садочки, спортивні майданчики та сучасний спортивний комплекс.

 

Бездоганна репутація забудовника робить ЖК «Намистинка» гарною інвестицією у майбутнє. Проект невеликий, тому передбачає швидкі темпи введення в експлуатацію та можливість швидкого заселення. Більше інформації можна дізнатися тут.