У Франківську біля залізничного моста з'явиться багаторівнева парковка

26  квітня 2016 року міська рада дала дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки управлінню капітального будівництва площею 0,3000 га по вулиці Незалежності, в районі залізничного моста, для будівництва та обслуговування багаторівневого паркінгу.

На засіданні 29 вересня, виконавчий комітет затвердив проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки управлінню капітального будівництва. У цьому документі площа ділянки дещо більша, аніж йшлося у попередньому рішенні і становить 0,3450 га. Також рішення передбачає передачу землі у постійне користування управлінню для будівництва та обслуговування багаторівневого паркінгу.

На сесії міської ради, яка відбулася 21 жовтня, депутати  прийняли рішення затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки управлінню капітального будівництва.

Згідно даних кадастрового реєстру цільове призначення земельної ділянки – «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови». Також тут зазначені певні обмеження у використанні земельної ділянки. Зокрема наступні види обмежень – «санітарно-захисна зона навколо об’єкта» та «охоронна зона навколо інженерних комунікацій».