На Богородчанщині побудують сонячну електростанцію

Товариство з обмеженою відповідальністю «С-КАПІТЕЛЬ» орендувало 3,3 га землі терміном на 49 років. 

Ділянка розташована на території Монастирчанської сільської ради і надана підприємству для "розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій".

 

Це затвердженно розпорядженням Івано-Франківської ОДА.

 

Нагадаємо, раніше у  березні 2018 року державна архітектурно-будівельна інспекція видала ТОВ «С-КАПІТЕЛЬ»  дозвіл на виконання будівельних робіт. Мова йде про будівництво сонячної електростанції «Монастирчани-2» в урочищі "За рікою" за межами населеного пункту села Монастирчани, Богородчанського району, Івано-Франківської області.

 

Дозвіл на будівельні роботи 

 

Замовником робіт виступає ТОВ «С-КАПІТЕЛЬ», підрядні роботи виконуватиме ТОВ «ВЕКТОР-КАПІТАЛ».

 

Згідної даних аналітичної системи Youcontrol, ТОВ «С-КАПІТЕЛЬ» засноване 4 роки тому на Франківщині та займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

 

Скрін з Youcontrol

  

За даними кадастрової карти, ділянка площею 5 га, на якій заплановане будівництво сонячної електростанції, відноситься до категорії земель енергетики. Її цільове призначення - для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

 

Земельна ділянка