«Містечко козацьке» - лідер серед новобудов у 2019 році


Житловий комплекс «Містечко Козацьке» очолив рейтинг новобудов Івано-Франківська за версією порталу «Нерухомість від забудовників».

 

Ми отримали золотий знак якості з рекомендацією. Вкотре переконуємося, що наша команда рухається у вірному напрямку, адже ніщо так не надихає, як зацікавленість та ажіотаж серед клієнтів. Це стимулює працювати ще більше та вдосконалюватися щодня.

 

Портал  «Нерухомість від забудовників» проаналізував, які житлові комплекси міста були найпопулярніші серед користувачів упродовж 2019 року. Рейтинг формується автоматично на основі кількості переглядів та переходів відвідувачів сайту. Популярність комплексу визначається як сума кількості цих показників.

 

За підсумками року переможцем є «Містечко Козацьке». Також у ТОП-5 рейтингу ще один наш проект — ЖК Lystopad.

 


 

Про «Містечко Козацьке»:

Містечко Козацьке – це сучасний проект комфорт класу, натхненний козацьким духом та козацькою історією, яку вдало передають розкішні фасади та квартали, названі у честь славних гетьманів.

 

Високорозвинена інфраструктура кожного з 5-ти кварталів формує просторе та масштабне містечко з власним дитячим садком «Козачок», торговими центрами, спортивними комплексами та комфортними внутрішніми дворами, повністю закритими від транспорту та небажаних гостей.

 

Підвищена якість будівництва – це дзеркало, що відображає нашу відповідальність за високий рівень вашого життя. У цьому проекті ми втілюємо найкращі інноваційні рішення, щоб житловий комплекс був не лише якісним, а й сучасним та комфортним.