Квартира на виріст. Розтермінування від «МЖК Експрес-24»


Чи можливо купити квартиру в новобудові без кредитів, застав та позик? Наша відповідь – так, з програмою розтермінування.

 

Протягом 23 років будівельна компанія «МЖК Експрес-24» реалізовувала найрізноманітніші проекти в сферах житлового та комерційного будівництва.

 

За цей час ми завоювали репутацію надійного забудовника, організували високопрофесійну команду,  сформували чималий конкурентоспроможний набір інструментів та унікальних рішень для якісного будівництва. Ми виробили власне бачення того, якою має бути сучасна нерухомість, засноване на потребах наших клієнтів, відшліфоване багаторічним досвідом та вдосконалене сучасними інноваціями.

 

Одним із основних принципів роботи компанії є надійні та захищені інвестиції, що супроводжуються активними темпами будівництва та вчасною здачею житла в експлуатацію.

 

Ми зробили ціни доступними та розробили вигідну для клієнтів систему розтермінування. Суть її полягає в тому, що спочатку ви сплачуєте 30% від загальної вартості житла. Цей внесок сплачується протягом 2-х місяців і може бути розділений на 2 платежі. 

 

Внесення залишкової суми здійснюється щомісячно або щоквартально рівними частками (за вибором покупця).  Кінцевий термін погашення вартості квартири – день закінчення зведення будинку. Відповідно, чим швидше буде оформлено договір купівлі/продажу, тим більше часу для оплати загальної суми залишається у покупця.

 

Система розтермінування діє абсолютно на всі пропозиції в житлових комплексах:

 

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: забудовник не стягує з покупців додаткову комісію за послуги чи відсоток за надання розтермінування.

 

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь у відділи продажу:

Головний офіс:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58

+38 (050) 433 14 03

 

Центр продажу ЖК “Паркове містечко”:

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 14

+38 (066) 433 00 65

 

Центр продажу ЖК “Millennium”:

м. Івано-Франківськ, вул. Набережна ім. В.Стефаника

+38 (066) 433 00 61

 

Центр продажу  ЖК “Столичний Квартал” в м. Коломия:

м. Коломия, вул. Р. Шипайла, 38

+38 (050) 433 43 40

+38 (096) 433 43 40