Фірма із статутним капіталом у 1000 грн відремонтує франківський стадіон "Рух"

Управління капітального будівництва через систему електронних закупівель Рrozorro визначило підрядника, що відремонтує приміщення стадіону «Рух».

Тендерний комітет визнав переможцем єдиного часника торгів - товариство з обмеженою відповідальністю «Карпатська будівельна компанія». При очікуваній вартості в 1 385 000 грн, пропозиція учасника становить 1 342 916, 40 грн.

 

Договір між підрядником та УКБ був підписаний 26 липня, а вчора його опублікували на сайті Рrozorro.

 

Термін виконання робіт – включно до 30 вересня 2017 року.

 

Нагадаємо, про проведення допорогової закупівлі робіт з капітального ремонту приміщень стадіону «Рух», по вулиці Чорновола, 128, УКБ оголосило на початку липня.

 

Допороговими вважаються закупівлі до 200 тис грн на рік для товарів та 1,5 млн грн для робіт. При цьому не виключається, що на торги може надійти тільки одна пропозиція.

 

Переможець аукціону «Карпатська будівельна компанія» зареєстрована у 2012 році. Засновником та діючим керівником фірми зазначений Шелист Юрій Петрович. Компанія здійснює діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, займається будівництвом житлових та нежитлових будівель, виготовленням виробів з бетону, тощо. Статутний капітал становить 1000 грн.

 Скрін з Youcontrol

 

Сам Юрій Шелист є керівником та засновником підприємство «Елітгарантбуд», яке за останній рік отримувало чимало підрядів в УКБ, комунальному департаменті, департаменті освіти і навіть в департаменті культури Івано-Франківської міської ради.

 

Також Шелест буд депутатом попереднього кликання Тисменицької районної ради від ВО «Свобода».

 

Довідково: футбольний стадіон «Рух» в Івано-Франківську – одна з найстаріших спортивних арен України. Побудований у 1909 році, він функціонує досі, будучи домашньою ареною ФК «Тепловик», який виступає в Другій лізі.

  

З моменту відкриття івано-франківська арена пропрацювала без реконструкції аж до 1957 року, коли її добудували, збільшивши кількість місць до 12 тис. Друга масштабна реконструкція, в планах якої було збільшення кількості місць на стадіоні до 20 тис., почалася 1986 року і мала завершитися 1989-го. Але цим планам не судилося збутися, і відтоді перебудова арени з перервами триває досі.