Двокімнатні квартири – найоптимальніший варіант помешкання для молодих сімей


У містечку «Липки» від будівельної компанії «Ярковиця» наразі ще залишається багато різних планувань двокімнатних квартир.

 

Найменша квартира – 55 кв м, а найбільша – понад 72.

 

 

«Містечко Липки» - тут не страшно ані за свою безпеку, ані за безпеку свого майна. І для цього не треба ставити металічні грати на вікна.

 

За вашу безпеку подбали вже ми. «Липки» є і залишатимуться під цілодобовою охороною завжди. Можна залишити візок чи велосипед без нагляду. Адже усе це фіксуватимуть камери, та й містечко залишається закритим. А отже сторонні особи не матимуть змоги сюди зайти.

 

Не страшно вийти ввечері з дому, щоб подихати свіжим повітрям. Містечко якісно освітлюється. Безпечно гуляти дітям. Ми побудували кілька сучасних дитячих майданчиків. Усі вони безпечні та надійні. Дітям буде тут весело, а ви будете певні у тому, що з ними нічого не трапиться. Автомобілі не будуть мокнути під дощем чи примерзати в мороз. Адже ми побудували кілька сотень паркомісць.

 

Ну і ще раз хочемо нагадати, що кожна квартира зачиняється на броньовані двері. Залишайтеся у своїй домівці. А ми подбаємо про вашу безпеку.

  

Ми із задоволенням приймаємо відвідувачів, щоб усе продемонструвати та розповісти. Наш консультаційний центр працює: Пн-Пт 9.00-17.00; Сб 9.00-13.00. Івано-Франківськвул. Мазепи, 164.

 

 

Також Ви можете отримати всю необхідну та цікаву інформацію про стан будівництва чи квартири в режимі онлайн. А ще ми завжди на зв’язку за телефонами: 099 777 3 770⠀і 098 777 3 770.