Депутати Івано-Франківської облради хочуть почути звіт керівництва Держархбудконтролю

Схоже депутат набридло постійно викликати начальника ДАБІ в Івано-Франківській області Ігоря Мусіловського на засідання комісій. Тож тепер керівник інспекції прозвітує про свою діяльність на сесії обласної ради. 

Начальник інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Івано-Франківській області Ігор Мусіловський втретє не з’явився на засідання депутатської комісії Івано-Франківської облради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади, пише Курс.

 

"Минулого разу ми просили, щоб прибув начальник ДАБІ в області, його не було, сьогодні ми бачимо, що він знову проігнорував засідання комісії. Добрим прикладом співпраці чиновників з депутатами є управління юстиції, які прийшли і були готові відповісти на всі питання, а архбудконтроль на сьогодні банально переховується від депутатів. Хіба важко керівнику зі своєю свитою прийти на комісію і сказати, що у нас все добре", – обурився депутат обласної ради Сергій Федорців.

 

Він запропонував заслухати керівника ДАБІ в області Ігоря Мусіловського на сесії обласної ради.

 

"Якщо він ігнорує комісію, то хай доповість про свої здобутки вже на сесії", – сказав Федорців.

 

Голова депутатської комісії Тарас Виноградник підтримав колегу і запропонував внести у порядок денний наступної сесії облради питання про звіт керівника інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Івано-Франківській області.

 

Комісія підтримала пропозицію.