БК «Альянс ІФ» запрошує на оглядини квартир


Новорічні свята — час дивувати і чудова можливість зробити подарунок собі чи своїм близьким. А найкращий подарунок — це звісно квартира від БК "Альянс ІФ".

 

 

Це допоможе самостійно переконатись у зручності планувань, оцінити реальні розміри квартири та з’ясувати такі важливі фактори житлового району, як транспортна розв’язка, особливість розташування, краєвиди з вікон, інфраструктура та інші деталі.

 

 

Будівельна компанія «Альянс ІФ» вирізняється на фоні інших забудовників відкритістю у роботі та індивідуальним підходом до кожного покупця. Ми з радістю проведемо екскурсію будівельним майданчиком. Хоч ми ще в процесі будівництва, рекомендуємо приїхати на оглядини в робочий час.

 

 

Всі житлові комплекси від БК "Альянс ІФ" - це унікальні проекти, які будуються для нових можливостей, сімейного затишку, здійснення дитячих мрій та зустрічі з друзями. І саме тому, компанія зводить будинки з якісних та сучасних матеріалів в затишних та розвинених районах.

 

 

Згуртована команда БК «Альянс ІФ» вдосконалювала свої навички, вивчаючи слабкі та сильні сторони будівельної сфери. Сьогодні результатом 10-ти років наполегливої праці стали будинки, які здатні задовольнити вимоги найвибагливіших покупців.

 

На рахунку компанії будівництво ЖК по вулиці Незалежності, ЖК по вулиці Залізнична,3, ЖК по вулиці Б. Хмельницького та ЖК «Гетьманський».

 

 

Яскраві фасади пісочних відтінків та сучасний архітектурний стиль стали впізнавано візитівкою для об’єктів компанії «Альянс ІФ». Та це ще не повний перелік усіх переваг, які забудовник пропонує для своїх клієнтів. Будинки від БК «Альянс ІФ» - це в першу чергу надійні будівельні матеріали і якісне виконання робіт із дотриманням темпів зведення житла.

 

У об’єктах компанії втіленні всі найкращі пропозиції ринку нерухомості. Зокрема, вдале розташування будинків, ергономічне планування квартир, енергоефективні заходи, новітні дахові конструкції та якісні комплектуючі.

 

 

Разом із омріяними квадратними метрами, покупець отримує міцні та надійні двері, енергозберігаючі металопластикові вікна з німецького профілю, котли та лічильники на всі комунікації.

 

 

Тож запрошуємо на оглядини Вашого майбутнього домашнього гніздечка. За детальнішою інформацією чекаємо Вас у відділі продажу по вул. Незалежності 148, або за тел. (050) 303 -07-78.

 


 

 

 

Е-мейл: allianceif.com@gmail.com

 

Сайт: www.allianceif.com.ua